Stablo života srebrna ogrlica

45,13  340,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-34sdz-2 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Stablo života srebrna ogrlica zasigurno će pronaći mjesto u vašoj kolekciji, jedinstveni nakit sa posebnom temom drva života. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjena rodijem. Proizvedena u EU.

Srebrna ogrlica pozitivan stav, energičnost. Privjesak koji privlači pozornost gdje god da ideteVeličina privjeska 22 mm,  dužina ogrlice 42-45 cm. Stablo života  kao simbol rasta i napredovanja. Poklonite je dragoj osobi ovaj poseban poklon i pokažite svoju privrženost i ljubav !

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Srebrna ogrlica sa ovim prekrasnim detaljem koji dodatno ističu ljepotu i elegantnost dizajna. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole male sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Ogrlica se može nositi za svaku prigodu i pokloniti kao dar ženama.  Poseban i svjetlucav idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci uskladite sa prstenom  i naušnicama.

Stablo života srebrna ogrlica  dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.