Stablo ljubavi srebrna ogrlica

320,00 Kn

Nema na zalihi

SKU: FN-925-SLo32 Kategorije: , , , , , ,

 Stablo ljubavi srebrna ogrlica dužine od 44 cm i 3 cm regulacije. Veličina privjeska 25*22 mm, izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA,  dodatno oplemenjen sa rodijem . Proizvedena u EU.

Stablo ljubavi srebrna ogrlica zablistajte sa ovim prekrasnim detaljem srca koje je  ispunjeno sa drvom ljubavi kao simbol rasta i napredovanja. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole male sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Pokloni srce svojoj dragoj osobi. Pronađite par svjetlucavih naušnica ili narukvicom koje će činiti savršen set sa ogrlicom. Prekrasana i svjetlucava idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

 Stablo ljubavi srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrečicom i certifikatom. Ako niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam  nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Detalji
Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.