Back

Srebrne naušnice valovita srca

340,00 kn 45,13 

Na zalihi

SKU: FN-925-SSV-34 Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Srebrne naušnice valovita srca sa kojim ćete zasigurno zablistati na svim Vama bitnim događajima. Veličina srca je 22*20 mm, svojim zanimljivim dizajnom urban i mladenački ovaj komad nakita može biti odličan detalj kako za dnevni ili večernji izlazak. Izrađene od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno je oplemenjen rodijem i žutom pozlatom. Proizvedene u EU.

Srebrne naušnice valovita srca  dolaze u srebrnoj opciji i srebro sa žutom pozlatom

pa pod napomene navedite željenu opciju.

Veličina ih čini idealnim izborom za sve one koji vole upečatljive ali otmjene detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi.

Pokloni srce svojoj dragoj osobi. Pronađite ogrlicu ili narukvicu koje će činiti savršen set sa naušnicama. Odvažan ovaj komad nakita idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

Srebrne naušnice valovita srca dolaze u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.