Srebrne naušnice Snowflake

190,00 Kn

SKU: FN-925-19SN Kategorije: , , , , ,

Srebrne naušnice Snowflake neka donosu ljubav i smijeh u vašim srcima, neka obilježe ovu blagdansku sezonu s ovim posebnim detaljem. Znaš da je zimska sezona na nama kada je nakit s pahuljicom na stranicama vaših omiljenih modnih časopisa. Idealan detalj za sve ljubitelje blagdana i savršeno će se uklopiti u vašu kolekciju. Veličina naušnica 11 mm izrađene od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno ukrašene bijelim svjetlucavim cirkonima za potpun izgled. Proizvedeno u EU.

Srebrne naušnice Snowflake Ukrašene sa svjetlucavim cirkonima koje pružaju jedinstven šarm,  pahuljice su dobar razlog da se pripremite za zimu.
Poklonite ove naušnice svojim voljenima. Čak i ako živite u toploj klimi, snježne pahuljice su simboli zime. Nakit
  sa detaljem pahuljice dodaju vrlo elegantan dodir stilovima odjeće od vaših najdražih traperica i košulja do kombinacije za svečanu priliku. Nakit je rodiniran i zadržat će svoj sjaj  dugi niz godina.

Srebrne naušnice Snowflake  jedinstveni nakit s zimskom temom.
Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Žene i djevojke će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

Srebrne naušnice Snowflake lako se kombiniraju sa narukvicom ili prstenom. Savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo.

Srebrne naušnice Snowflake dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Detalji
Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.