Sold out

Srebrne naušnice Glam srce

280,00 kn

Nema na zalihi

SKU: FN-925-SNGS-2 Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Srebrne naušnice Glam srce ovaj  sjajan, ali pristupačan nakit će ostati u središtu pozornosti i kao predivan poklon dragoj prijateljici, majci ili sestri. Ukrašene sa mikrocirkonima  većim cirkonom  7*6 mm u obliku srca. Izrađene su od  kvalitetnog SREBRA 925/1000, dodatno oplemenjene sa rodijem. Veličinom od 20 mm  idealan će biti detalj  za dnevne ili večernje izlaske. Proizvedeno u EU.

Srebrne naušnice Glam srce dodajte dodir svjetlucavog  na svoj izgled sa odabirom ovih. Jedinstven i elegantan dizajn će biti savršen poklon za žene koje vole eleganciju. Dodajte naušnicama narukvicu i prsten koji će činiti savršen komplet.

Vaša draga će biti zadovoljna odabirom ovih bezvremenskih srebrnih naušnica. Iznenadite je posebnom poklonom, one će blistati svaki dan na njenom uhu.

Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

Srebrne naušnice Glam srce dolaze u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.