Srebrne naušnice Colours

140,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-OR-14-925 Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Srebrne naušnice Colours mogu biti dio vašeg dnevnog stila. Boje donose sreću, promjene. Poklonite prijateljici, sestri ili svojoj dragoj. Osjećate se bezbrižno i radosno sa ovim naušnicama. Kombinirajte ih sa narukvicom ili ogrlicom. Dimenzija 12*12 mm, izrađene od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjeno rodijem i ukrašene bojama. Proizvedeno u EU.

Srebrne naušnice Colours, nosite ih sa osmjehom, pozitivan stav, energičnost privlače pozornost gdje god da idete. Naušnice se mogu nositi za svaku prigodu i pokloniti kao dar ženama koje vole boje. Odličan je izbor da nekome pokažete svoju ljubav i poželite mu da ga u životu prati sreća. Ovaj poseban dizajn u bojama uklopljenih u nakitu za sretne, pozitivne vibracije.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Srebrne naušnice Colours dolaze u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.