Srebrne naušnice Anchor

220,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-SNA Kategorije: , , , ,
Opis

Opis

Srebrne naušnice Anchor  nakit za žene kao idealni detalj na plaži, izgleda slatko i usidriti će se u vašu kolekciju srebrnih naušnica. Visine 12*12 mm, izrađene od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjene rodijem te optočene  cirkonom. Proizvedene u EU.

Pokažite svoju ljubav prema nautičkom nakitu s ovim čarobnim Srebrnim naušnicama Anchor. Lagane i sigurne na  uhu, ove su naušnice savršene za svakodnevno nošenje. Nautički nakit za žene čini idealni nakit za ovo ljeto.

Budite u svom stilu sa ovim predivnim  Srebrne naušnice Anchor. Ukrašene sa bijelim cirkonima koje daju još dodatno notu elegancije. One se uklapaju u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo.

Srebrne naušnice Anchor dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.