Srebrna ogrlica Violinsko srce

160,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-Mh Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Srebrna ogrlica Violinsko srce za ljubitelje glazbe. Pokažite svoju pažnju i naklonost  predivno dizajniranom srebrnom ogrlicom. Nježni srebrni lančić je povezan  privjeskom u dužini od 40-42  cm ( sa regulacijom )  u potpunosti izrađen u SREBRU 925 /1000 finoće i dodatno oplemenjen crvenom pozlatom i rodijem . Pod napomenu navedite Proizvedena u EU.

  Srebrna ogrlica Violinsko srce ukrašen malim cirkonima za prekrasan sjaj  koji plijeni pažnju . Muzički motiv u našoj srebrnoj ogrlici  pokazuje ljubav prema glazbi , idealan poklon za djevojčicu ili ženu jer bitno je da znaju koliko ih volimo s malim znakom pažnje . Jednostavan ali elegantan poklon.

Srebrna ogrlica Violinsko srce dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.