Srebrna ogrlica Tree of Life rose

290,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-TG-1-1 Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Srebrna ogrlica Tree of Life rose dužine od 42 cm i 3 cm regulacije. Veličina privjeska 28 mm, izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, privjesak dodatno oplemenjen sa crvenom pozlatom. Proizvedena u EU.

Srebrna ogrlica Tree of Life rose sa sovicom kao simbol rasta i napredovanja a sova je oduvijek predstavljala mudrost. Poklonite je dragoj osobi ovaj poseban poklon i pokažite svoju privrženost i ljubav !

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

  Srebrna ogrlica Tree of Life rose sa ovim prekrasnim detaljem drva života koje je oplemenjeno crvenom pozlatom dodatno ističu ljepotu i elegantnost dizajna. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole male sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Ogrlica se može nositi za svaku prigodu i pokloniti kao dar ženama koje volite.  Poseban i svjetlucav idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci uskladite sa narukvicom ili prstenom.

Srebrna ogrlica Tree of Life rose dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ako niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam  nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.