Sold out

Srebrna ogrlica Pčelica

360,00 kn

Nema na zalihi

SKU: FN-P36-925 Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Srebrna ogrlica Pčelica dodatno oplemenjena žutom pozlatom koji dodatno ističu ljepotu i elegantnost dizajna. Veličina privjeska 12*20 mm, dužina ogrlice 40-45 cm uz koju ćete se osjećati bezbrižno i radosno. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena žutom pozlatom.  Proizvedena u EU.

Srebrna ogrlica Pčelica je oduvijek bila simbol  sreće, promjena i novih početaka. Pčelica ukrašena bojama i cirkonima privlače pozornost gdje god da idete. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju.

Srebrna ogrlica Pčelica se može nositi za svaku prigodu i pokloniti kao dar ženama koje vole sjajne detalje. Pronađite par svjetlucavih naušnica ili narukvicu koje će činiti savršen set. Poseban i svjetlucav idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Poklon može biti i majci ili dragoj prijateljici kada im želite prenijeti sreću. Srebrna ogrlica Pčelica  je uvijek moderan izbor za ženu. Naručite svoju već danas i razveselite sebe ili vama dragu osobu!

Srebrna ogrlica Pčelica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.