Srebrna narukvica Red Carpet

1.180,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-RCB Kategorije: , , , ,
Opis

Opis

Srebrna narukvica Red Carpet  za dašak glamura u vašim kombinacijama. Kopča optočena cirkonima detalj koji plijeni pažnju.  Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem. Detalji na narukvici ukrašeni sa cirkonima. Zbog svog dizajna lako se prilagođava veličini vaše ruke.Odgovara za veličinu zgloba do 20 cm, širina narukvice  11 mm, kopča 17 mm. Proizvedena u EU.

Osjećate se kao filmska diva uz Srebrnu narukvicu Red Carpet. Oplemenjeno sa rodijem daje poseban sjaj ovom modelu zbog svoje strukture i dizajna u obliku remena, a dodani svjetlucavi detalji  čini je jako elegantnom. Ova fino izrađena narukvica od srebra nosiva u svakoj prilici biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku.

Srebrna narukvica Red Carpet dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.