Back
Sold out

Srebrna narukvica Princes Rubin

550,00 kn 73,00 

Nema na zalihi

SKU: FN-925-PBR-1 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Srebrna narukvica Princes Rubin  odličan odabir za dnevne ili večernje izlaske, dužina narukvice je za obujam zgloba do 18 cm.  Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjena rodiem te optočena cirkonom u boji crvenog rubina . Ako je vaša mjera obujma ruke veća i potrebno je dodati regulaciju pod napomene navedite svoju veličinu. Proizvedena u EU.

Srebrna narukvica Princes Rubin za dašak glamura u vašim kombinacijama. Osjećate se kao filmska diva uz srebrnu  Princes narukvicu. Oplemenjeno sa rodiem daje poseban sjaj ovom modelu zbog svoje strukture, dodani svjetlucavi detalji u crvenoj boji učiniti će nošenje još ugodnijim. Ova fino izrađena narukvica od srebra nosiva u svakoj prilici biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku.

Srebrna narukvica Princes Rubin dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.