Back

Srebrna narukvica Infinity Love

50,44  380,02 kn

Na zalihi

SKU: FN-42-925-ILN/2 Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Srebrna narukvica Infinity Love, dodajte bezvremenski nakit svojoj kolekciji i slavite vječnu ljubav. Svojom strukturom i dizajnom  narukvice lako i ugodno se može koristiti svakodnevno. Veličina narukvice je od 17-19 cm lako je prilagodljiva svakoj ruci. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena žutom pozlatom. Proizvedeno u EU.

Elegantna i svjetlucava idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

 Srebrna narukvica Infinity Love simbolizira vječnu ljubav, biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo. Ovaj nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu možete ga kombinirati sa ogrlicom iz iste kolekcije.

Srebrna narukvica Infinity Love dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.