Sold out

Srebrna narukvica Infinity crvena

350,00 kn

Nema na zalihi

SKU: FN -925-Ic-35 Kategorije: , , , , ,
Opis

Opis

Srebrna narukvica Infinity crvena dodajte bezvremenski nakit svojoj kolekciji i slavite vječnu ljubav. Naše narukvice se uklapaju u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Budući da su narukvice beskonačnosti simboliziraju vječnu ljubav, biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo. Infinity nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu.

Srebrna narukvica Infinity crvena, veličina infinity detalja 3 cm i dužine 17 – 19 cm simbolizira vječnu ljubav. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem . Decentna crvena narukvica izrađena iz tekstila – sintetičkih vlakana odlično odgovara dizajnu narukvice. Proizvedeno u EU.

 Srebrna narukvica Infinity crvena izuzetan dar za vašu voljenu ili rođendanske poklone za žene.  Ova narukvica će brzo postati jedan od vaših najdražih komada za nošenje. Vrlo elegantan poklon nakita s motivom beskonačne petlje možete kombinirati sa prstenom ili naušnicama.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Srebrna narukvica Infinity crvena dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.