Srebrna narukvica Hearts love

58,40  440,01 kn

Na zalihi

SKU: FN-13/925-BL Kategorije: , , , , ,
Opis

Opis

Srebrna narukvica Hearts love pokažite svoju pažnju i naklonost  predivno dizajniranom srebrnom narukvicom. Ako nekome želite samo reći koliko ga volite ovaj poklon će biti savršen odabir. Srebrna narukvica spojena sa srcem za opseg zgloba do 20 cm u potpunosti izrađena u SREBRU 925 /1000 finoće i dodatno oplemenjena rodijem ili oplemenjena žutim zlatom. Proizvedena u EU.

Pod napomene navesti koji model želite. Srebro ili srebro sa žutom pozlatom.

DOSTUPAN JE MODEL SA ŽUTOM POZLATOM.

Srebrna narukvica  za mladenački urbani stil. Motiv srca decentno pokazuje ljubav, jer žene su bitne u našim životima i bitno je da znaju koliko ih volimo s malim znakom pažnje . Jednostavan ali elegantan poklon tradicionalnog nakita s motivom srca.

 Srebrna narukvica Hearts love dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.