Srebrna narukvica Drvo života

200,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-Dz24-1 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Srebrna narukvica drvo života veličina je čini idealnim izborom za sve one koji vole male sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno je oplemenjen žutom pozlatom. Proizveden u EU.

Srebrna narukvica drvo života dužine od 17 cm i 3 cm regulacije. Veličina privjeska od 16 mm. Decentan lančić odlično odgovara dizajnu narukvice. Proizvedena u EU.

Srebrna narukvica drvo života  kao simbol rasta i napredovanja. Poklonite je dragoj osobi ovaj poseban poklon i pokažite svoju privrženost i ljubav ! Narukvicu možete upotpuniti sa ogrlicom ili naušnicama.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Srebrna narukvica Drvo života dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ako niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam  nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.