Srebrna narukvica Drvo života

290,00 kn

Nema na zalihi

SKU: FN-925-Dz29 Kategorije: , , , , , ,

Srebrna narukvica drvo života veličina je čini idealnim izborom za sve one koji vole male sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno je oplemenjen rodijem i optočena cirkonima. Proizveden u EU.

Srebrna narukvica drvo života dužine od 17 cm i 3 cm regulacije. Veličina privjeska od 16 mm. Decentna crna ili crvena narukvica izrađena iz tekstila – sintetičkih vlakana odlično odgovara dizajnu narukvice. Proizvedena u EU.

Srebrna narukvica drvo života  kao simbol rasta i napredovanja. Poklonite je dragoj osobi ovaj poseban poklon i pokažite svoju privrženost i ljubav ! Pod napomene navedite koju boju narukvice želite crna ili crvena.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Srebrna narukvica Drvo života dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrečicom i certifikatom. Ako niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam  nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Detalji
Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.