Sold out

Srebrna narukvica crveno srce

57,08  430,04 kn

Nema na zalihi

SKU: FN-925-Csn-43-2 Kategorije: , , , ,
Opis

Opis

 Srebrna narukvica crveno srce za ljubav prema ženi. Izuzetna narukvica sa detaljem srca u kombinaciji s bilo kojim odjevnim predmetom će biti savršena za dnevne ili večernje kombinacije. Srebrna narukvica sa privjeskom motiva srca ukrašeno sa malim crvenim srcem.  Dužina narukvice od 17-20 cm ( sa regulacijom )  u potpunosti izrađen u SREBRU 925 /1000 finoće i dodatno oplemenjen  rodijem. Proizvedena u EU.

 Narukvica srce držite tu posebnu osobu blizu vas svaki put kada nosite ovu narukvicu srca. Pokažite svoju pažnju i naklonost  predivno dizajniranom srebrnom narukvicom. Izuzetan dar za mame ili rođendanske poklone za žene.

Narukvica crveno srce izuzetan dar za vašu voljenu ili rođendanske poklone za žene.  Ova narukvica će brzo postati jedan od vaših najdražih komada za nošenje. Vrlo elegantan poklon nakita s motivom srca možete kombinirati sa prstenom ili naušnicama.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Srebrna narukvica crveno srce dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.