Srebrna narukvica Black heart

116,80  880,03 kn

Na zalihi

SKU: FN-65-925/Bh-2 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Srebrna narukvica Black heart za posebnu ženu. Držite tu posebnu osobu blizu vas svaki put kada nosite ovu narukvicu srca. Pokažite svoju pažnju i naklonost  predivno dizajniranom srebrnom narukvicom  izuzetan dar za mame ili rođendanske poklone za žene. Srebrna narukvica u dužini 17 cm i srcem u veličini 12*12 mm u potpunosti izrađen u SREBRU 925 /1000 finoće i dodatno oplemenjen  rodijem. Ukoliko trebate narukvicu dužu od 17 cm napišite nam pod napomenu pa ćemo vam dodati regulaciju. Proizvedena u EU.

Srebrna narukvica Black heart veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole posebne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Narukvica  se može nositi za svaku prigodu i možete je kombinirati sa ostalim narukvicama iz naše kolekcije. Poseban i svjetlucav idealan odabir za poklon prijateljici, ženi, djevojci. Ova narukvica će brzo postati jedan od vaših najdražih komada za nošenje. Vrlo elegantan poklon  nakita s motivom srca.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Srebrna narukvica Black heart detalj koji ćete lako kombinirati u dnevnom ili večernjem izlasku. Ljubav. Sreća. Pokažite svoje želje sa ovom prekrasnom narukvicom, donose sreću. Mogu je nositi sve generacije. Poklonite svojim prijateljima i obitelji. Naručite svoju već danas i razveselite sebe ili vama dragu osobu!

  Srebrna narukvica Black heart dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.