Sold out

Srebrna nanognica srce

33,18  249,96 kn

Nema na zalihi

SKU: FN-925/SN25-2 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Srebrna nanognica srce simboliziraju vječnu ljubav, biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo. Ovaj nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu.

Srebrna nanognica, dodajte bezvremenski nakit svojoj kolekciji i slavite vječnu ljubav. Nanognica dužine 22 – 25 cm. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem. Proizvedeno u EU.

Držite tu posebnu osobu blizu vas svaki put kada nosite ovu nanognicu ljubavi. Pokažite svoju pažnju i naklonost  predivno dizajniranom nanognicom. Izuzetan dar za mame ili rođendanske poklone za žene. Ovaj detalj će brzo postati jedan od vaših najdražih komada za nošenje. Vrlo elegantan poklon nakita s motivom srca uskladite sa prstenom ili ogrlicom.

Ovaj zabavan, razigran stil savršen je za ljuljanje po toplom vremenu i odmah ćete se osjećati preobraženo u fashionisticu. Dok istražujete i poboljšavate svoj osobni stil, ne zaboravite snagu i ljepotu nakita za tijelo. Usmjerite boemsku božicu unutra i pokušajte ukrasiti svoje gležnjeve jednom od naših zadivljujućih nanognica od  srebra.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Srebrna nanognica srce dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.