Srebrna nanognica Hearts love

260,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-26/925-BLn Kategorije: , , , , ,
Opis

Opis

Srebrna nanognica Hearts love za mladenački urbani stil. Motiv srca decentno pokazuje ljubav, jer žene su bitne u našim životima i bitno je da znaju koliko ih volimo s malim znakom pažnje . Jednostavan ali elegantan poklon tradicionalnog nakita s motivom srca.

Srebrna nanognica Hearts love pokažite svoju pažnju i naklonost  predivno dizajniranom srebrnom nanognicom. Ako nekome želite samo reći koliko ga volite ovaj poklon će biti savršen odabir. Srebrna nanognica spojena sa srcem dužine 22 -25 cm u potpunosti izrađena u SREBRU 925 /1000 finoće i dodatno oplemenjena rodijem . Proizvedena u EU.

 Srebrna nanognica Hearts love dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.