Srce srebrni prsten

90,25  679,99 kn

Na zalihi

SKU: FN-925/SPF-4 Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Srce srebrni prsten  za ljubav prema ženi. Izuzetan prsten sa detaljem srca optočen sa cirkonima. Flexi prsteni odražavaju koncept proširivosti. To znači da je vaš prsten prilagodljiv, pa možete odabrati da ga nosite na različitim prstima  i da se osjećate ugodno u bilo koje doba dana što god radili. Srebrni prsten napravljen sa privjeskom srca je fleksibilne veličine, dolazi u opciji za veličinu od broja  16-21. Veličinu koju možete odrediti u tablici Fleksi prsten.

U potpunosti izrađen u SREBRU 925 /1000 finoće i dodatno oplemenjen  rodijem. Samo srce ukrašeno cirkonima i rubno oplemenjeno sa žutom pozlatom. Proizvedena u EU.

Držite tu posebnu osobu blizu vas svaki put kada nosite ovaj prsten. Pokažite svoju pažnju i naklonost predivno dizajniranim prstenom. Srce izuzetan dar za mame ili rođendanske poklone za žene. Ovaj prsten će brzo postati jedan od vaših najdražih komada za nošenje koji možete kombinirati sa narukvicom ,ogrlicom ili naušnicama.

Vrlo elegantan poklon nakita s motivom srca.

 Srce srebrni prsten dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.