-14%Sold out

Srce opal srebrna ogrlica

480,00 kn

Nema na zalihi

SKU: FN-58/Oss-13-1 Kategorije: , , , , ,
Opis

Opis

Srce opal srebrna ogrlica zablistajte sa ogrlicom ukrašenom sa privjeskom srca. Glamurozan dodatak svakom stilu. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno je oplemenjen rodijem i ukrašena cirkonima . Proizveden u EU.

Srce opal srebrna ogrlica sa srcem opala veličine 24 mm. Dužina ogrlice je 45 ili 50 cm. Pod napomene navedite željenu dužinu.

Pokloni srce svojoj dragoj osobi. Pronađite par svjetlucavih naušnica ili narukvica koje će činiti savršen set sa ogrlicom. Elegantna i svjetlucava idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci. Izuzetan je poklon i za najbolju prijateljicu!

Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

Srce opal srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.