Srca srebrna ogrlica

300,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-30-Sso/n Kategorije: , , , , , ,

Srca srebrna ogrlica ukrašena cirkonima jednostavna, nježna i slatka, ova srebrna  ogrlica je savršena da se nosi svaki dan. Zavirite u našu kolekciju nakita sa motivom srca i uskladite sa detaljem kao što su naušnice ili prsten. Poklonite ju za obljetnicu svojoj dragoj djevojci, ženi ili majci. Izuzetan je poklon i za najbolju prijateljicu

Srca srebrna ogrlica prilagođene dužine 42- 44 cm neophodna je u svakoj ženskoj kolekciji nakita i ova sa srcima u nizu ukrašena sa cirkonima je savršena za svakoga. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjeno rodijem. Proizvedeno u EU.

Srca srebrna ogrlica dodajte dodir svjetlucavog na svoj izgled sa odabirom ovih srebrnih detalja i budite zvijezda zabave. Ovaj sjajan, ali pristupačan nakit će ostati u središtu pozornosti i kao predivan poklon dragoj prijateljici, majci ili sestri.

Vaša draga će biti zadovoljna odabirom ovih bezvremenske srebrne ogrlice. Iznenadite je posebnom poklonom, one će blistati svaki dan.

Srca srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Detalji
Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.