Srca Srebrna narukvica

209,70  1.579,99 kn

Na zalihi

SKU: FN-13-SN158 Kategorije: , , , ,
Opis

Opis

 Srca Srebrna narukvica  pokažite svoju pažnju i naklonost  predivno dizajniranom srebrnom narukvicom. Ako nekome želite samo reći koliko ga volite ovaj poklon će biti savršen odabir . Srebrna narukvica ispunjena sa 32 različitih veličina i dizajna srca u dužini od 17-20  cm ( sa regulacijom ) u potpunosti izrađena u SREBRU 925 /1000 finoće i dodatno oplemenjena rodijem . Proizvedena u EU.

 Srca Srebrna narukvica  mladenački urbani stil, narukvica puna različitih srca. Motiv srca decentno pokazuje ljubav, jer žene su bitne u našim životima i bitno je da znaju koliko ih volimo s malim znakom pažnje . Jednostavan ali elegantan poklon tradicionalnog nakita s motivom srca.

 Srca Srebrna narukvica  dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.