Sparkly cross srebrna narukvica

180,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-925/25-RCN-4 Kategorije: , , , ,
Opis

Opis

Sparkly cross srebrna narukvica jedinstveni nakit s temom križića ukrašen cirkonima. Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

Srebrna narukvica nakit za žene kao idealni detalj, izgleda slatko i uklopiti će se u vašu kolekciju srebrnog nakita. Narukvica križ ukrašena sa cirkonima  dužine 17-20 cm  izrađene od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjene rodijem. Proizvedeno u EU.

Narukvicu možete je kombinirati sa ostalim nakitom i takva narukvica se onda uklapa u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao Prve pričesti, Krizme ili prijateljstvo.

Sparkly cross srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.