Sparkle heart srebrne naušnice

280,00 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Sparkle heart srebrne naušnice ovaj  sjajan, ali pristupačan nakit će ostati u središtu pozornosti i kao predivan poklon dragoj prijateljici, majci ili sestri. Ukrašene sa cirkonima dodaju nježni sjaj na vašem uhu. Izrađene su od  kvalitetnog SREBRA 925/1000, dodatno oplemenjene sa rodijem. Ukupnom visinom od 25 mm, srce u dimenzijama 13*14 mm idealan će biti detalj  za dnevne ili večernje izlaske. Proizvedeno u EU.

Dodaj dodir svjetlucavog  na svoj izgled sa odabirom ovih detalja. Vaša draga će biti zadovoljna odabirom ovih bezvremenskih srebrnih naušnica. Iznenadite je posebnom poklonom, one će blistati svaki dan na njenom uhu. Zavirite u naše kolekcije nakita i uskladite sa detaljem kao što su narukvica, prsten ili ogrlica.

Sparkle heart srebrne naušnice jedinstven i elegantan dizajn će biti savršen poklon za žene koje vole eleganciju.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Sparkle heart srebrne naušnice dolaze u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.