Sparkle Anchor srebrna ogrlica

300,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-46-3Sao-3 Kategorije: , , , ,
Opis

Opis

Sparkle Anchor srebrna ogrlica  nakit za žene kao idealni detalj na plaži, izgleda slatko i usidriti će se u vašu kolekciju srebrnih ogrlica. Privjesak visine 30*12 mm i ogrlica dužine 40-43 cm  izrađene od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjene rodijem te optočene  cirkonom. Proizvedene u EU.

 Sparkle Anchor srebrna ogrlica pokažite svoju ljubav prema nautičkom nakitu s ovim čarobnim detaljem . Upotpunite svoj ljetni stil  jer je ogrlica savršena za svakodnevno nošenje. Nautički nakit za žene čini idealni nakit za ovo ljeto. Privjesak ukrašen sa bijelim cirkonima koje daju još dodatno notu elegancije. Ona se uklapa u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo.

  Sparkle Anchor srebrna ogrlica jedinstveni nakit s Nautičkom temom.
Uživajte u širokom izboru nautičkog tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nautičkom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova. Neki od naših nautičkih stilova uključuju: ogrlice riba, udica narukvice, brodske kotače, sidra, užad, kompas, ronilački motivi.

Sparkle Anchor srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.