Slonić blue srebrna narukvica

31,85  239,97 kn

Na zalihi

SKU: FN-Sbn/24-925-B Kategorije: , , , , , , , ,
Opis

Opis

Slonić blue srebrna narukvica odličan je izbor poklona malom dječaku ili curici. Ova predivna narukvica, duljine do 15 cm, izrađena je od kvalitetnog 925/1000 SREBRA. Medaljon slonića i detalji u plavoj boji daju joj posebnost. Proizvedeno u EU. Privjesci ukrašeni plavom bojom.  Proizvedeno u EU.

Plavim detaljima posebno ističu ljepotu i elegantnost dizajna. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Narukvica može biti savršen poklon za rođenje, krštenje ili rođendan. Poseban  idealan odabir za poklon koji možete upotpuniti sa srebrnom žlicom.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Slonić blue srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.