-11%Sold out

Sidro srebrni prsten 

250,00 kn

Nema na zalihi

SKU: FN-925-28SP Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Sidro srebrni prsten  nakit za žene kao idealni detalj i nakon ljeta , izgleda slatko i usidriti će se u vašu kolekciju srebrnih prstena. Sidro veličine 20*12 mm, sam prsten od 11-20 Tablica mjere prstena(u donjem dijelu prsten je otvoren pa i lako prilagodljiv ) čini ga idealnim izborom za sve one koji vole nautičke detalje.

Savršen i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Prsten se može nositi za svaku prigodu i pokloniti kao dar ženama koje vole ovaj motiv. Pronađite ogrlicu ili narukvicu koje će činiti savršen set. Izrađen od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjen rodijem. Proizveden u EU.

Sidro srebrni prsten jedinstveni nakit s nautičkom temom. Uživajte u širokom izboru nautičkog tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nautičkom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova. Neki od naših nautičkih stilova uključuju: ogrlice riba, kuka narukvice, brodske kotače, sidra, užad, kompas, ronilački motivi.

Sidro srebrni prsten dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.