Sold out

Saehorses srebrne naušnice

140,00 kn

Nema na zalihi

Opis

Opis

Seahorses srebrne naušnice  su zadivljujuće životinje, vole plivati u paru s povezanim repovima. Savršen dar za voljenu osobu! Veličine od 16*5 mm biti će odličan decentni detalj na uhu. Izrađene su od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno su ukrašene sa malim cirkonima i oplemenjene rodijem. Proizvedeno u EU.

Seahorses srebrne naušnice posebne i imaju neku simboličnu povijest . Prema grčkoj mitologiji, morski konjić je simbol snage. Prekrasan morski nakit čini sladak svakodnevni izbor, pa se zabavite s ovim srebrnim  naušnicama i dodajte još neki srebrni nautički nakit uz svoj izgled danas! Jedinstveni nakit s Nautičkom temom
Uživajte u širokom izboru nautičkog tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nautičkom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova. Neki od naših nautičkih stilova uključuju: ogrlice riba, kuka narukvice, brodske kotače, sidra, užad, kompas, ronilački motivi. Ove predivne male naušnice mogu biti fantastičan rođendanski poklon. “Uhvatite” par tih naušnica za svoje najmilije danas!

Seahorses srebrne naušnice dolaze u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.