Šapica srebrne naušnice

140,00 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Šapica srebrne naušnice izvrstan odabir za sve ljubitelje životinja, šapom ukrašen  sa prelijepom siluetom je spreman zauzeti mjesto na vašim ušima.

Šapica srebrne naušnice veličina je čini idealnim izborom za sve one koji vole male sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Izrađene od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno je oplemenjen rodijem. U ponudi su boje tikizno i rose, pa kod potvrde narudžbe pod napomene navedite željenu boju. Proizveden u EU.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Šapica srebrne naušnice promjer je 8-9 mm. Pokloni svojoj dragoj osobi. Pronađite ogrlicu koje će činiti savršen set sa naušnicama. Prekrasna i svjetlucava idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci. Kupite danas ovaj jedinstven i kreativan nakit. Poklonite dragoj osobi ovaj jedinstven komad nakita u obliku šapice.

Šapica srebrne naušnice dolaze u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.