Back

Rose butterfly srebrna ogrlica

50,00  376,73 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-RB-38 Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Rose butterfly srebrna ogrlica sa šarenom unutrašnjošću  koja dodatno ističe ljepotu i elegantnost dizajna. Veličina privjeska 17*15 mm, dužina ogrlice 40-45 cm uz koju ćete se osjećati bezbrižno i radosno.  Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rose pozlatom.  Proizvedena u EU.

Butterfly srebrna ogrlica je oduvijek bila simbol  sreće, promjena i novih početaka.  Leptiri ukrašen cirkonima u bojama i oplemenjeno sa crvenom pozlatom privlače pozornost gdje god da idete. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Ogrlica se može nositi za svaku prigodu i pokloniti kao dar ženama koje vole leptire. Pronađite par svjetlucavih naušnica ili narukvicu koje će činiti savršen set. Poseban i svjetlucav idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Poklon može biti i majci ili dragoj prijateljici kada im želite prenijeti sreću. Butterfly srebrna ogrlica  je uvijek moderan izbor za ženu. Naručite svoju već danas i razveselite sebe ili vama dragu osobu!

Rose butterfly srebrna ogrlica  dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.