Sold out

Ritam Srca srebrna narukvica

300,00 kn

Nema na zalihi

SKU: FN-925-RSO-26-1 Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Ritam Srca srebrna narukvica  je zanimljiv i poseban detalj. Biti će idealan poklon prilikom promocije, diplome ili posebnog događaj. Dužine 17-19 cm sa kopčom i regulacijom, izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem. Proizvedena u EU.

Ritam Srca srebrna narukvica oplemenjena sa cirkonima daje poseban sjaj ovom modelu zbog svoje strukture.  Ova fino izrađena narukvica od srebra nosiva u svakoj prilici i možete je kombinirati sa drugim nakitom. Biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku, kćerku ili prijateljicu.

Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

Ritam Srca srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.