Sold out

Red heart srebrne naušnice

200,00 kn

Nema na zalihi

SKU: FN-925-Rhn-4 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Red heart srebrne naušnice su uvijek moderan izbor za ženu. Poklon može biti i majci ili dragoj prijateljici kada im želite prenijeti sreću. Naručite svoje već danas i razveselite sebe ili vama dragu osobu!

Red heart srebrne naušnice savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Izrađene od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno su oplemenjene rodijem. Proizvedena u EU.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

  Red heart srebrne naušnice veličina srca je 10 mm, kopčanje na leptirić iza, napravljene za probušeno uho. Pokloni srce svojoj dragoj osobi. Pronađite ogrlicu   ili  narukvicu koje će činiti savršen set sa naušnicama. Prekrasna i svjetlucava idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

Red heart srebrne naušnice dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.