Sold out

Princes srebrna narukvica Safir

550,00 kn 73,00 

Nema na zalihi

SKU: FN-925-PBS45-1 Kategorije: , , , ,
Opis

Opis

Princes srebrna narukvica Safir za dašak glamura u vašim kombinacijama. Osjećate se kao filmska diva uz srebrnu  Princes narukvicu. Oplemenjeno sa rodijem daje poseban sjaj ovom modelu zbog svoje strukture, dodani svjetlucavi detalji u plavoj boji učiniti će nošenje još ugodnijim. Ova fino izrađena narukvica od srebra nosiva u svakoj prilici biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku.

Princes srebrna narukvica Safir  odličan odabir za dnevne ili večernje izlaske,dužina narukvice je za obujam zgloba do 18 cm.  Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjena rodijem te optočena cirkonom u boji plavog safira. Proizvedena u EU.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Princes srebrna narukvica Safir dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.