Potkova srebrna ogrlica

39,80  299,87 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-Pso/39 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Potkova  srebrna ogrlica  bezvremenski nakit  dodajte svojoj kolekciji. Potkova  koja označava sreću i blagostanje. Naša srebrna ogrlica je vrlo nježna i ženstvena, izaberite za sebe ili vama dragu osobu i pokažite svoju privrženost.

Potkova  srebrna ogrlica detaljno izrađena, dužine 40 cm + 3 cm regulacije, privjesak promjera 18*13 mm simbol sreće i blagostanja. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem.  Proizvedeno u EU.

Potkova  srebrna ogrlica uklapa se u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Budući da potkove simboliziraju  sreću kombinirajte sa narukvicom i biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo. Nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu.

Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

Potkova srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.