Ogrlica Gospa križ

46,45  349,98 kn

Na zalihi

SKU: FN-585/ZL-G-1 Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Ogrlica Gospa križ zasigurno će pronaći mjesto u vašoj kolekciji, jedinstveni nakit sa posebnom temom. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 srebra da bi trajala vječnost. Proizveden u EU.

Gospa ogrlica sa ovim prekrasnim jednostavnim detaljem koje dodatno ističu ljepotu i elegantnost dizajna. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole male sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi, sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju.

Detalji križa i Gospe visine 16 mm, dužina ogrlice je 42 + 2 cm. Pokloni  svojoj dragoj osobi. Prekrasna i svjetlucava idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog zlatnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Vaša draga će biti zadovoljna odabirom ovih bezvremenske ogrlice. Iznenadite je posebnom poklonom, ona će blistati svaki dan.

Ogrlica Gospa križ dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ako niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam  nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.