Sold out

Nurse srebrna narukvica

51,76  390,00 kn

Nema na zalihi

SKU: FN-925-39Nns Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Nurse srebrna narukvica sa detaljima privjesci u obliku injekcije, stetoskop i flastera čine ovaj nakit zanimljivim i posebnim. Izaberite  za poseban događaj  srebrnu narukvicu  kao što su  promocija, diploma ili rođendana. Još danas naručite ovaj poseban poklon i iznenadite Vama dragu osobu !

Nurse srebrna narukvica  dužine od 16-20 cm sa kopčom i regulacijom izrađena u potpunosti u kvalitetnom 925/1000 SREBRU i dodatno oplemenjena rodijem. Proizvedeno u EU.

Nurse srebrna narukvica oplemenjeno sa rodijem daje poseban sjaj ovom modelu zbog svoje strukture.  Ova fino izrađena narukvica od srebra nosiva u svakoj prilici i možete je kombinirati sa ogrlicom iz iste kolekcije. Biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku, kćerku ili prijateljicu.

Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

Nurse srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju.

Prilikom kupnje Vaš će nakit biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vama željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.