Sold out

Nogomet srebrna narukvica za djecu

220,00 kn

Nema na zalihi

SKU: FN-216-NK6 Kategorije: , , , , ,
Opis

Opis

Nogomet srebrna narukvica za djecu, za sve ljubitelje nogometa . Narukvica dužine do 15 cm  izrađena od srebra  i detaljima kopačke i nogometne lopte u bijeloj i crnoj boji. Narukvica izrađena sa svim detaljima  kopačke i nogometne lopte u kvalitetnom 925/1000 SREBRU i dodatno oplemenjen rodijem. Proizvedeno u EU

Vašu narukvicu možemo besplatno personalizirati sa gravurom. Ako želite stavite pod napomenu željeni tekst i odaberite model kopačke ili model nogometne lopte.

Ljubitelji nogometa  će biti presretni kada im poklonite ovu posebnu narukvicu. Ako ste i sami vatreni navijač ili ljubitelj ovog sporta, dodajte ju u svoju kolekciju već danas ili poklonite svojim malim  prijateljima i obitelji.

Nogomet srebrna narukvica za djecu dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.