Back

Nogomet kopačka narukvica za djecu

34,00  256,17 kn

Na zalihi

SKU: FN-25-NK6-1 Kategorije: , , , , ,
Opis

Opis

Nogomet kopačka narukvica za djecu, za sve ljubitelje nogometa. Narukvica dužine do 15 -18 cm  izrađena od srebra  i detaljima kopačke u bijeloj i crnoj boji. Narukvica izrađena sa svim detaljima  kopačke  u kvalitetnom 925/1000 SREBRU i dodatno oplemenjen rodijem.

Narukvica plave ili crne boje izrađena iz tekstila-sintetičkih vlakana odlično odgovara dizajnu narukvice. Mali detalji u boji daju joj posebnost. Proizvedeno u EU. Pod napomenu navedite koju boju cottona želite PLAVU ili CRNU.

Nogometna  narukvica  za djecu, ljubitelji nogometa će biti presretni kada im poklonite ovu posebnu narukvicu. Ako ste i sami vatreni navijač ili ljubitelj ovog sporta, dodajte ju u svoju kolekciju već danas ili poklonite svojim malim  prijateljima i obitelji.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Nogomet kopačka narukvica za djecu dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.