Nautical anchor srebrna narukvica

250,00 kn

Na zalihi

SKU: FN -925-Asn-25/4 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Nautical anchor srebrna narukvica nakit za žene kao idealni detalj na plaži, izgleda slatko i usidriti će se u vašu kolekciju srebrnih narukvica. Dodajte bezvremenski nakit svojoj kolekciji i slavite vječnu ljubav. Naše narukvice se uklapaju u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Budući da su narukvice sidra simboliziraju vječnu ljubav, biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo. Anchor nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu.

Nautical anchor srebrna narukvica  veličina detalja 18*11 mm i dužine 17 – 19 cm, izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem . Decentna  narukvica izrađena iz tekstila – sintetičkih vlakana odlično odgovara dizajnu narukvice. Proizvedeno u EU.

Pod napomene navedite željenu boju CRVENA, TIRKIZNO PLAVA , TAMNO PLAVA ILI CRNA.

Nautical anchor srebrna narukvica  izuzetan dar za vašu voljenu ili rođendanske poklone za žene.  Ova narukvica će brzo postati jedan od vaših najdražih komada za nošenje. Dodajte svojoj kolekciji prsten ili ogrlicu sa nautičkim motivima.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Nautical anchor srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.