Narukvica srebrna djetelina

200,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-13-925-NSD Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Narukvica srebrna djetelina dužine 17 – 19 cm neophodna je u svakoj ženskoj kolekciji nakita i ova sa crvenom, crnom i/ili lavanda narukvicom izrađenom od tekstila – sintetičkih vlakana je savršena za svakoga. Srce izrađeno od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjeno rodijem. Proizvedeno u EU.

Narukvica srebrna djetelina  savršena je za svakoga. Jednostavna, nježna i slatka, ova narukvica je savršena da se nosi svaki dan. Zavirite u našu kolekciju nakita sa motivom djeteline i uskladite sa ovim detaljem kao što su naušnice ili ogrlicom. Poklonite ju za obljetnicu svojoj dragoj djevojci, ženi ili majci. Izuzetan je poklon i za najbolju prijateljicu!

 Narukvica srebrna djetelina  dolazi u crvenoj, crnoj i lavanda boji. Prilikom naručivanja navedite željenu boju.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Narukvica srebrna djetelina je uvijek moderan izbor za ženu. Poklon može biti i majci ili dragoj prijateljici kada im želite prenijeti sreću. Naručite svoju već danas i razveselite sebe ili vama dragu osobu!

Narukvica srebrna djetelina dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.