Muška srebrna narukvica Sidro

86,28  650,04 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-Sm59 Kategorije: , , , , ,
Opis

Opis

Muška srebrna narukvica Sidro nakit za muškarce kao idealni detalj za sve ljubitelje nautičkih motiva, usidriti će se u vašu kolekciju dimenzija 36*25 mm i dužinom do 21 cm, izrađen od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjen rodijem, crni konop izrađen od tekstila – sintetičkih vlakana daje energičnost . Proizvedeno u EU.

Muška srebrna narukvica Sidro jedinstveni nakit s Nautičkom temom
Uživajte u širokom izboru nautičkog tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nautičkom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova. Neki od naših nautičkih stilova uključuju: ogrlice riba, kuka narukvice, brodske kotače, sidra, užad, kompas, ronilački motivi.

Ako volite ploviti i vezani ste uz more, onda je ovaj privjesak sidra samo za Vas. Briljantno detaljan i izrađen u srebru sa kombinacijom kožnih detalja može biti i savršen poklon za rođendan, maturu ili kao dar za oca.

 Muška srebrna narukvica Sidro dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.