Muška ID srebrna narukvica

390,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-Mid39 Kategorije: , , , , ,
Opis

Opis

Muška ID srebrna narukvica  namjenjena muškarcima sa stilom. Zanimljiv su izbor  za poseban poklon. Ukupne dužine do 22 cm  izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjene rodijem. Ukoliko želite gravirati napišite pod napomene. Proizvedene u EU.

Muška ID srebrna narukvica  izbor za Vašeg muškarca ili za poseban poklon dragoj osobi. Možda se odlučite za poklon prijatelju, bratu ili ocu,  možda i kao poklon kumu. Kupite danas ovaj jedinstveni i kreativni poklon.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Muška ID srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.