-21%Sold outHot

Multi color heart srebrna ogrlica

310,00 kn

Nema na zalihi

Opis

Opis

Multi color heart srebrna ogrlica zablistajte sa ovim prekrasnim detaljem ukrašenim kamenčićima. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole zanimljive detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno je oplemenjen rodijem i optočena kamenčićima u boji. Proizveden u EU.

Multi color heart srebrna ogrlica u dužini od 42-45 cm sa detaljem srca 22 mm. Pokloni srce svojoj dragoj osobi. Pronađite naušnice ili narukvica koje će činiti savršen set sa ogrlicom. Prekrasna i svjetlucava idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

Multi color heart srebrna ogrlica poseban detalj. Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

Multi color heart srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.