Minnie srebrne naušnice 2

19,90  149,94 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-Min-15-2 Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Minnie srebrne naušnice 2  nakit za curice kao idealni detalj, izgleda slatko i uklopiti će se u njenu kolekciju srebrnih naušnica. Veličine od 10*10 mm izrađene od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjene rodijem. Proizvedeno u EU. 

Srebrne naušnice dolaze u kombinaciji srebra i boja, napravljene na iglicu sa sigurnosnom kopčom iza, namijenjene za probušena uha. Dodajte dodir svjetlucavog na izgled sa odabirom ovih srebrnih naušnica. Ovaj  sjajan, ali pristupačan nakit će ostati u središtu pozornosti i kao predivan poklon vašim najdražima. Djevojčice će obožavati ovaj nakit.

Ona će biti zadovoljna odabirom ovih bezvremenskih srebrnih naušnica. Iznenadite je posebnom poklonom, one će blistati svaki dan na njenom uhu.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Naušnice za djevojčice kada im želite prenijeti sreću. Naručite svoje već danas i razveselite sebe ili vama dragu osobu

Minnie srebrne naušnice 2 dolaze u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.