Back

Mickey srebrna pozlaćena narukvica

34,51  260,04 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-Msp/n Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Mickey srebrna pozlaćena narukvica nakit za žene kao idealni detalj, izgleda slatko i uklopiti će se u vašu kolekciju srebrnih narukvica. Privjesak veličine od 12*12 mm i narukvica dužine 17-20 cm  izrađene od kvalitetnog 925/1000 SREBRA sa pozlatom. Proizvedeno u EU.

NAPOMENA : Navesti koju opciju želite   SREBRO SA  ŽUTOM POZLATOM ILI SREBRO SA CRVENOM POZLATOM.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Srebrna pozlaćena narukvica možete je kombinirati sa ostalim nakitom i takva ogrlica se onda uklapa u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo.

Za sve vaše posebne trenutke, stvaramo uspomene zajedno!

Mickey srebrna pozlaćena narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.