Sold out

LOVE srebrna ogrlica

320,00 kn 42,47 

Nema na zalihi

SKU: FN-Ls-925-32 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

LOVE srebrna ogrlica zablistajte sa ovim prekrasnim detaljem ukrašenim cirkonima i natpisom LOVE, na lančiću zanimljivog dizajna sa kuglicama. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole male sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno je oplemenjen rodijem, žutom ili crvenom  pozlatom i optočena cirkonima. Proizveden u EU.

Pod napomene navedite opciju srebro,srebro sa žutom pozlatom ili srebro sa crvenom pozlatom.

LOVE srebrna ogrlica  veličina srca je 20*18 mm. Dužina ogrlice je 40-45 cm sa regulacijom. Pokloni srce svojoj dragoj osobi. Pronađite par svjetlucavih naušnica ili narukvica koje će činiti savršen set sa ogrlicom. Prekrasna i svjetlucava idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

LOVE srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.