-22%Sold out

Love knot srebrna narukvica

375,00 kn

Nema na zalihi

SKU: FN-48-925-LCN-2 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Love knot srebrna narukvica, dodajte bezvremenski nakit svojoj kolekciji i slavite vječnu ljubav. Svojom strukturom i dizajnom ringa narukvice lako i ugodno se može koristiti svakodnevno. Narukvica otvorenog tipa odgovara zglobu ruke  od 16 – 20 cm lako je prilagodljiva. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem. Proizvedeno u EU.

Love knot srebrna narukvica simbolizira vječnu ljubav, biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo. Ovaj nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu možete ga kombinirati sa prstenom iz iste kolekcije.

Love knot srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.