Love Heart srebrne naušnice

190,00 kn

SKU: FN-925-LH19 Kategorije: , , , , , ,

Love Heart Srebrne naušnice  ukrašene sa mikrocirkonima. Izrađene su od  kvalitetnog SREBRA 925/1000, dodatno oplemenjene sa rodijem. Veličinom od 11 mm * 9 mm  idealan će biti detalj  za dnevne ili večernje izlaske. Proizvedeno u EU.

Dodajte dodir svjetlucavog  na svoj izgled sa odabirom ovih Love Heart srebrnih naušnica.  Jedinstven i elegantan dizajn će biti savršen poklon za žene koje vole eleganciju.

Ovaj  sjajan, ali pristupačan nakit će ostati u središtu pozornosti i kao predivan poklon dragoj prijateljici, majci ili sestri.

Vaša draga će biti zadovoljna odabirom ovih bezvremenskih srebrnih naušnica. Iznenadite je posebnom poklonom, one će blistati svaki dan na njenom uhu.

Love Heart srebrne naušnice dolaze u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Detalji
Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.